Volkskeuken

Een volkskeuken, da's méér dan eens goedkoop uit eten gaan. Het is een sociaal evenement waarbij iedereen z'n steentje bijdraagt. Samen koken, de afwas doen, opruimen,... want vele handen maken nu eenmaal licht werk.
Het is niet consumeren, maar participeren. Doordat iedereen iets bijdraagt hebben we dan ook allemaal tijd om samen een pintje te drinken, gezellig te keuvelen en te zitten dromen van een betere wereld..."

Wat?

Een 100% plantaardige maaltijd.

Wanneer?

Elke eerste zaterdag van de maand. Koken vanaf 15u, voetjes onder tafel vanaf 18u.

Waar?

Check het event in de evenementenkalender om zeker te zijn waar de volkskeuken doorgaat.

prijs?

Eten kan je steeds door een vrije bijdrage te betalen. De richtprijs is ongeveer 5 euro. Mensen die dit niet kunnen betalen steken minder in de pot, mensen die het wat breder hebben kunnen meer bijdragen.

Wie?

In de maanden januari, april, juni en november organiseert Uitgezonderd de volkskeuken. De andere maanden is de organisatie in handen van ACB (Anarchistisch Collectief Brugge)

Waarom?

Omdat het kan! En om zo veel andere redenen dat we er een artikel over schreven... lees het hier.

Een affiche van de volkskeuken (2023)

Volg je ons al?

In deze crazy ratrace gaat alles zo snel dat je je favoriete collectief  uit het oog dreigt te verliezen.  Via volgende tools kan je op de hoogte blijven…

Mailinglijst

Lekker Oldscool!  Iedere maand een mailtje met alle info die de Brugse Anarchistische Scene kan nodig hebben!  Da’s BAML.  
Schrijf je snel in via onderstaande formulier.