UITGEZONDERD DISTRO

DIY

Wat we zelf doen, doen we zelf. We streven ernaar om het proces zoveel mogelijk zelf in handen te houden en te krijgen: van ontwerp tot het afgewerkt product tot lokale duurzame levering met de fiets. De aankoop van een eigen DTF-printer is momenteel de grootste horde die dient genomen te worden.

Ethics before profit

Ethiek boven profijt... da's een evidentie voor ons. Onze producten zijn allemaal Vegan en waar mogelijk fairtrade. We gebruiken zoveel mogelijk producten uit BIO-katoen en SFC gecertificeerd papier.

PRINT ON DEMAND

We printen de shirts en andere producten pas wanneer ze door jou worden besteld. Zo hoeven we geen grote voorraden aan te leggen. Nadeel hiervan is dat de levertijd wat langer is. We houden je op de hoogte van de status van je bestelling!

pay what you can afford

Door ons systeem van dynamische prijzen kan jij zelf bepalen wat je voor onze artikels betaalt. onze producten hebben een minimumprijs waarmee we vooral de kosten van het product bekostigen en een richtprijs die ons wat meer marge geeft om centen te investeren. uiteindelijk bepaal jij zelf het bedrag dat jij wil betalen voor het product.

solidarity, mutual aid & transparancy

De centen die jij betaald voor je t-shirt of andere producten worden in de eerste plaats gebruikt om ons collectief draaiende te houden. Daarnaast investeren we de middelen die over zijn in solidariteitsbijdragen aan andere collectieven, actiegroepen, campagnes of gewoon aan mensen die het nodig hebben... We brengen regelmatig verslag uit van wat met het geld wordt gedaan.

Volg je ons al?

In deze crazy ratrace gaat alles zo snel dat je je favoriete collectief  uit het oog dreigt te verliezen.  Via volgende tools kan je op de hoogte blijven…

Mailinglijst

Lekker Oldscool!  Iedere maand een mailtje met alle info die de Brugse Anarchistische Scene kan nodig hebben!  Da’s BAML.  
Schrijf je snel in via onderstaande formulier.