Spring naar de inhoud

Crowdfunding voor boek over Donkey-kraakpand

  • 2 min read

Gisteren, 25 januari 2023, is gestart met de crowdfundingcampagne voor het boek “A Donkey’s Tale”. Dit boek zal aan de hand van foto’s en verhalen de geschiedenis vertellen van het Donkey-collectief en een inkijk geven op de vele jaren waarin het collectief de leegstaande Weylerkazerne en het aanpalende pand in de Ezelstraat een creatieve invulling gaf. De campagne loopt tot 24 februari. Tegen die datum moet een bedrag van 8000 euro opgehaald zijn om het boek in druk te kunnen laten gaan.

Het boek zal 196 pagina’s tellen en een grootte hebben van 17x24cm.

Van 2010 tot 2017 was het Donkey’s pand in de Ezelstraat een broeihaard voor creativiteit en vrije cultuur waar exposities en concerten werden georganiseerd. Dit boek is dus een mooi aandenken aan deze periode voor iedereen die het pand ooit bezocht om er te genieten van kunst en cultuur. Maar ook voor de toevallige passant is dit boek een aanrader omdat het een inkijk geeft over wat allemaal achter die kleurrijke gevel in het centrum van de stad gaande was.

Op de volgende volkskeuken van 4 februari komt Max ons wat meer vertellen over het te verschijnen boek en zal hij ons proberen warm te maken om mee te doen aan de crowdfunding. Je hoeft echter niet te wachten tot dan… je kan nu al naar de pagina van A Donkey’s Tale surfen op het Ulele-platform en er ontdekken welke rewards er naast het boek nog allemaal zijn voor deelnemers aan de crowdfunding.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *