sliderbetaalwatjekan (1140 x 200 px) (1240 x 200 px)
slidertshirtsNiemandIsIllegaal (1240 x 200 px)
previous arrow
next arrow
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Volkskeuken augustus ’23 op “Niemand is Illegaal goes Badmobiel”

Volgende maand is er geen volkskeuken in de Zandberg. We gaan immers op verplaatsing… en als je er bij wil zijn, lees dan even aandachtig onderstaande.

Ontwerp prototype van de badmobiel. (foto: Niemand Is Illegaal)

In maart organiseerde Niemand is illegaal met “Droomreis” een indrukwekkende lijst aan activiteiten en een kunstveiling ten voordele van een nieuw project: De badmobiel. Met deze mobiele badkamer zijn ze van plan om naar de vluchtelingenkampen in Duinkerke te trekken. De kunstveiling bracht een zeer mooi bedrag op: 21.000 €.

Wie benieuwd is hoe het gesteld is met de bouw van de badmobiel is van harte welkom op zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2023 in House Of Time, de evenementensite aan de gistfabriek. De maandelijkse volkskeuken van Uitgezonderd wordt ook in dit evenement geïntegreerd. Op het menu: onze ondertussen toch wel legendarische Veganistische Paëlla!

Opgelet!!!! Voor de volkskeuken moet je inschrijven, dat kan via de knop hieronder…

Niemand is Illegaal Goes Badmobiel (met volkskeuken)

Ben je nieuwsgierig hoe het met de Badmobiel is, kom dan kijken en geniet ook van onze activiteiten in House Of Time. Programma:  ZATERDAG - 5 augustus - 14:00 Welkom … Continue reading "Niemand is Illegaal Goes Badmobiel (met volkskeuken)"

Find out more »
zie beschrijving
House Of Time, Wulpenstraat 47
Brugge, West-Vlaanderen 8000 Belgium
+ Google Maps

Activisme Is Geen Misdaad

Op 29 april 2023 werden 14 activisten gerechtelijk gearresteerd tijdens een vreedzame actie van Greenpeace in de Fluxys gasterminal in de haven van Zeebrugge. Pas 48 uur later, wat de … Continue reading "Activisme Is Geen Misdaad"

Find out more »
Gerechtsgebouw Brugge, kazernevest 3
Brugge, 8000 Belgium
+ Google Maps