Spring naar de inhoud
sliderbetaalwatjekan (1140 x 200 px) (1240 x 200 px)
slidertshirtsNiemandIsIllegaal (1240 x 200 px)
previous arrow
next arrow

Volkskeuken & Mutant Transmissions Festival… geen reden om het ene te laten voor het andere

Volgend weekend is’t weer volkskeuken en alle FOMO-MOFO’s onder ons kregen al behoorlijk wat stress. Want in’t zelfde weekend is er Mutant Transmissions Festival: 3 dagen van EBM, Dark Rave, Digital Hardcore, Synth-Punk en ander knopjesgeweld midden in Brugge City…
Maar niet getreurd… Basically kan je dus gewoon naar de Volskeuken komen en na het eten (en natuurlijk de afwas) mee afzakken naar Villa Bota aan het astridpark waar dag 2 van dit DIY-non profit festival plaatsvindt zonder dat je één van de Live-bands moet missen. Bovendien is de volkskeuken in BURG 4, op wandelafstand van de botanieken hof!

Owkay. Eerst en vooral… hieronder kan je de perfecte playlist vinden om je goed voor te bereiden op volgend weekend. Het is ook de perfecte soundtrack bij het verder lezen van deze post waarin we wat meer vertellen over het MTF.

Spotify-Playlist van het Mutant Transmissions Festival

Het Mutant Transmissions Festival is, zoals de organisatoren het zelf zeggen “3 days of multimedia weirdness, mutant wave sounds, underground DIY ethic, and glitched out visual installations, with occult intentions.”
Klinkt goed, niet?
Eén van de bezielers van dit festival is Polina. Je leest alles over haar wereldwijde omzwervingen en de shizzle die ze in’ t verleden al organiseerde alvorens in Brugge neer te strijken in dit interview met underground-magazine Dark Entries. Zo organiseerde ze reeds optredens en feesten in New York (o.a. in de wereldberoemde Punk Rock Club CBGB’s), Praag,…
Mutant Transmissions is niet alleen een festival, het is ook een wekelijkse radioshow, party concept, enz. waar non-conformistische, kunstzinnige en genre-overstijgende acts en muziek hun plek kunnen vinden.

Wij van Uitgezonderd zijn er bovenal van overtuigd dat dit festival machtig goed wordt.
Meer info over het festival door op de linkjes hieronder te klikken naar de website & socials van Mutant Transmission.
Go for it… Support your local scene!!!!

Timetable van de feestelijkheden. De volkskeuken gaat door op zaterdag 4 november vanaf 18u30.

1 reactie op “Volkskeuken & Mutant Transmissions Festival… geen reden om het ene te laten voor het andere”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *